Ucuz VDS

Wiki Article

World-wide-web sitenizi web hosting yerine VDS sunucu üzerinde barındırma kararı aldıysanız, PratikSunucum VDS sunucu hizmetlerini bu iş için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sunucuya kurmak isteyebileceğiniz CWP, Cpanel ve Plesk gibi internet hosting kontrol panellerini yalnızca tek tık ile kurabilirsiniz.

All of our game and Digital servers are built-in with our automation procedure, guaranteeing automatic set up Soon after your payment is processed.

MTA VDS hizmetlerinde Türkiye taraflı saldırılarda 40GB/s Yurt Dışı taraflı saldırılarda two.7Tb/s'e kadar koruma sağlıyoruz. Müşteri Hizmetleri

Sunucuyu kapat butonu, sunucuyu kapatma özelliği sayesinde sunucu tamamen kapanmakta ve Web çıkışı gibi tüm işlemler durmaktadır. Bu işlem evdeki bilgisayarı kapatmak kadar kolay bir işlemdir.

Net sitenizin kendi alanında barındırılması, komşularınızın ne yaptığını veya başkalarının komşularınız için neler yaptığı hakkında endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Örneğin, paylaşılan bir barındırma prepareındaysanız ve komşularınız dağıtılmış bir hizmet reddi (DDoS) saldırısı alıcısı ise, bu saldırının sitenizi de etkileyeceği kesin.

Eğitim ve Toplantılarınız için Ssd diskli BigBlueButton sunucularda süfor each kampanyayı yakalayın.

İkisi de hemen hemen aynı şeyi başarsa da, VDS ile VPS server arasında kaynakları nasıl tahsis ettikleri konusunda küçük bir fark bulunmaktadır.

VDS, paylaşılan hostingden farklı olarak daha fazla kaynak ve izolasyon ucuz vds sunar. Paylaşılan hostingde bir sunucu kaynakları birçAlright farklı web sitesi veya uygulama arasında paylaşılırken, VDS’de sanal sunucular ayrı kaynak havuzlarına sahiptir ve daha yüksek güvenlik ve performans sunar.

Geniş İşletim sistemi ve kontrol paneli seçeneklerimiz ile ister linux VDS ister Home windows vds sunucunuzu hemen oluşturabilirsiniz.

ucuz vds Tamamı yedekli enerji alt yapısı ile kesinti ya da yavaşlama gibi problemler yaşamadan VPS sunucunuzu yönetebilirsiniz.

Kullandığınız sunucular ucuz vds başka bir kullanıcı tarafından rahatsız edilemeyecek seviyede tutulmaktadır.

Evet, VDS Sunucu satın aldığınızda Net server alt yapılı Linux , Ubuntu ucuz vds işletim sistemlerinden birini kurarak içerisinde website barındırabilirsiniz.Üstelik plesk vds server kontrol panelli sunucunuzu ve lisansınızı ücretsiz olarak tarafımızca kurularak anahtar teslim bir şekilde site barındırılabilir bir halde linux veya Home windows vds sunucunuzu ucuz vds sizlere teslim etmekteyiz. VDS Sunucu Satın Almanın Internet hosting Hesabından Farkı Nedir?

Mail sunucusu olarak yapılandırarak kurumsal veya bireysel olarak maillerinizi kendinize özel sunucuda saklayabilirsiniz.

Sunucunuzu Birlikte Seçelim Eğer nasıl bir sunucu aradığınız hakkında bilginiz yok ise bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page